Still cooking

Still cooking

still-cooking

Velkommen tilbage, hyggeligt at se dig. Her i huset, er jeg gået i gang med den helt store Thanksgiving Diner forberedelse. Det involverer gæstelister, bordkort, bordpynt, kagelister, menulister, indkøbslister, aktiviteter til ungerne, stress over for få tallerkner, for lidt bestik, for lidt ovnplads, flere lister og lidt mere stress. Og jeg elsker hele processen. Vi bliver i år (forhåbentligt) 22 personer, heraf 7 børn i alderen 1-15 år, så jeg er i fuld gang med at finde på aktiviteter til ungerne, så de har noget at hygge sig med. Hurra for Pinterest og de mange gode ideer, der skal nok komme billeder enten her eller på vores facebook-side senere.

Jeg er samtidig allerede i fuld gang med at panikke over næste års Thanksgiving Diner. Vi plejer at bruge motorcykelklubbens lokaler, for at have plads til alle, hvilket er skønt, for der er store køleskabe og to ovne, der kan varme maden op, mens kalkunen passer sig selv i vores ovn herhjemme. Men næste år planlægger vi (nok mest min mand), at holde Thanksgiving på vores nye lille gård. Der er kun et almindeligt køleskab og en almindelig ovn. Jeg kan slet ikke se, hvordan jeg skal få plads til 22 mennesker, hvor jeg skal opbevare al maden og hvordan pokker jeg skal opvarme så meget mad og lave 2-3 kalkuner. Jeg begyndte at tænke i løsninger som at indrette en gildesal i stalden, indkøbe 1-2 brugte komfurer og et gammelt køleskab, så jeg kan få plads til det hele. Claus er slet ikke med på min ide. Og så mener han, at jeg måske lige skal vente med at gå i stress-mode, indtil vi har overstået dette års Thanksgiving Diner. Suk.

I dag får I den anden af de to bundt cakes jeg bagte i sidste uge. Den er samtidig kommet på kagelisten til dette års Thanksgiving Diner, det blev Patrich glad for.

PS: Jeg ved godt hjemmesiden ikke fungerer optimalt pt. Vi arbejder på at finde en løsning hurtigst muligt, men frygter at det kræver en helt ny opbygning. Jeg lover at der arbejdes på at løse problemerne hurtigst muligt.

Kig forbi vores facebookside, så du kan holde dig opdateret når der kommer nye opskrifter her på siden.
Smid endelig en hilsen til mig i min gæstebog, jeg vil så gerne høre fra jer 🙂

Sidste nyt:

Chocolate Peanutbutter Bundt Cake

Min tur til landet, der tog mn mand og min bror fra mig

Hogwarts tema gave

6505_graphic_5f00_notepad_2d00_with_2d00_pencilq8e2eu