Endnu en uge

Endnu en uge

Så løb endnu en uge fra mig, men vi har dælme også haft travlt i denne uge. Ud over det sædvanlige med arbejde og træning og mere arbejde, så er der også travlt på gården. Køkkenhaven bugner, jeg sylter på livet løs og håber snart at kunne præsentere et nyt menupunkt på siden, der omhandler sylteopskrifter.

Vi er også så småt ved at gøre klar til nye beboere på gården, samtidig med at vi ruger nye kyllinger ud i et konstant tempo. Vi har nu 22 høns og kyllinger i hønsegården og ved siden af mig lige nu, er yderligere 8 æg i gang med at klække. Der sidder allerede tre kyllinger og pipper lystigt i rugemaskinen.

Vi er også ved at få de sidste hængepartier færdige i haven med nye bede, større køkkenhave osv. Næste weekend kommer vores familier til Merry 4th. of Hallowgiving, som vi indførste sidste år efter at have besluttet at aflyse Thanksgiving for nogle år. Vi glæder os allerede til at se hele familien samlet herude næste weekend, vi glæder os til hygge, kongespil, sæbebobler, masser af snak og hygge og selvfølgelig god mad i stride strømme.

I dag præsenterer jeg jer for to opskrifter igen. En klassiker fra 70’erne og en bundt cake, der fungerer rigtig godt for både chokoladekage-elskere og cheesecake-fans. Jeg er en pleaser, jeg forsøger at gøre alle glade.

I må have en dejlig søndag, nu vil jeg gøre klar til at drøne til fødselsdag.

Ungarnsk mørbrad

Chocolate cherry cheesecake bundt cake