Forberedelse: 30 minutter

Tilberedning: 3 timer i køleskabet

Nok til: Chokoladepavlova


Ingredienser:

  • 150 g. lys chokolade
  • 4 dl. piskefløde

Sådan gør du:

  • Smelt chokoladen over et vandbad, tag det af vandbadet og lad det køle lidt ned
  • Pisk fløden til let flødeskum
  • Rør de to ting sammen og sæt det i køleskabet i minimum 3 timer
  • Serveres i portionsglas eller brug det i pavlovaen

Denne lyse chokolade mousse er til chokoladepavlovaen med friske bær. Du kan sikkert også bruge den til andre ting, men indtil videre har jeg kun brugt den i pavlovaen. Du skal dog ikke lade dig begrænse af det, slå dig løs.

1

Ingredienslisten er lige til at overskue her. Piskefløde og lys chokolade. Det var vist lige til at finde ud af.

2

Kom 150 g. lys chokolade op i en varmefast skål. Vi bruger selvfølgelig Marabou, det ved du jo godt.

3

Sæt skålen i et vandbad på komfuret og lad det smelte langsomt over svag varme. Når chokoladen er smeltet, tager du skålen op af vandbadet og lader den køle af.

4

Fin d4 dl. piskefløde frem.

5

Kom et i en skål og pisk løs til du har en let flødeskum. Jeg elsker den her kande, den har det perfekte låg til at piske ting, der har det med at svine.

6

Husk kun at piske det let.

7

Chokoladen er smeltet og kølet lidt af.

8

Kom chokoladen op i flødeskummet og bland det godt sammen.

9

Sæt moussen på køl i minimum 2-3 timer. Server den i portionsglas eller brug den i pavlovaen.