God weekend

God weekend

Uha som tiden flyer. Siden sidste indlæg har jeg været i Stockholm, jeg har klappet geder, jeg er blevet opsagt og har fundet nyt arbejde og jeg vandt en hamburgerryg til banko i sidste uge. Du kan godt se, mit liv er det helt store jetset.

Først Stockholm, hvilket er mit første besøg i vores svenske broderland. Jeg startede d. 7. september med at sætte kursen fra Holstebro mod Aalborg med min gode kollega og veninde Sara. I Aalborg overnattede vi ved vores skønne ven Morten, inden vi alle tre næste morgen satte kursen mod Frederikshavn. Derfra sejlede vi til Göteborg, hvor vi blev samlet op af to af vores svenske kolleger, Amanda og Felicia. Vi brugte så de næste ca. 6 timer på at køre til Stockholm med fuld musik og fest i bilen. Vel ankommet til Stockholm tjekkede vi ind på hotellet, fik lidt at spise og gik derefter straks i seng. Hele lørdag blev brugt i Avicii Arena, hvor vi sammen med ca. 2500 andre glade fitness-freaks dyrkede Les Mills træning hele dagen. Vi fik mødt de store Les Mills stjerner fra downunder, vi svedte og grinede og havde en absolut fantastisk dag.
Søndag blev brugt på at rejse hjem igen. Vi forlod Stockholm kl. 11 om formiddagen og kl. 1 om natten landede jeg i min seng. Det bliver ikke sidste gang, at vi gør det. Men hvor er jeg glad for, at jeg havde taget fri om mandagen.

Sidste weekend var jeg med to af nabokonerne på tur. Vi tog til åbent landbrug ved Nørgaards Geder nær Videbæk, hvor vi mødtes med min mor, lillebror, svigerinde og nevø og niece. Vi fik lov at smage på gedeoste, gedemælk, gedeis og gedefrankfurtere. Vi kan varmt anbefale både frankfurtere og is, det smagte fantastisk.
Derfra drog naboerne og jeg videre forbi en bager efter sprækkringler eller rugkringler, som nogle også kalder dem. Vi kom til at dreje ind til Øster Skovgård nær Snejbjerg og købte julepynt, drønede videre til BilligBlomst i Herning og købte planter til efterårets krukker, fandt en sandwich ved en bager og nød den på en bænk ved Fuglsang Sø i Herning. Det var en helt igennem fantastisk afslappet søndag, med masser af hygge og snak.

I sidste uge fik vi desværre den triste nyhed, at vores fitnesscenter i Holstebro lukker, så Sara og jeg gik på jagt efter nyt arbejde. Og vi har netop i dag takket ja til at starte ved FitnessX i Holstebro fra d. 1. november. Så ikke bare får vi lov at blive sammen og træne sammen, vi får også en helt ny og stor familie af Les Mills instruktører i det nye center. Så det glæder vi os til.

Men det absolutte højdepunkt er naturligvis hamburgerryggen jeg vandt til banko i Hogager sidste onsdag. Ud over at jeg generelt elsker at tage til banko, så var jeg også så heldig denne gang, at have selskab af min søde nabokone Mona. Det var vist Monas første gang til banko i Hogager, men jeg fornemmer bestemt på hende, at det ikke bliver den sidste.

Lykken er gode kolleger, gode venner gode naboer og fantastisk familie.

Men det er selvfølgelig ikke mit vilde liv, du kommer for at læse om, det er opskrifterne du vil se. Dagens opskrift er husets nye favorit, når det kommer til syltede agurker. Opskriften hedder Bread & butter pickles og kommer fra Amerika. Jeg har dog været nødt til at tilpasse den noget, de har altså en vanvittig sød tand derovre, så jeg har bl.a. skruet lidt på sukkeret.
Du kan lige nå at hente de sidste agurker i drivhuset og lave den her.

Bread & butter pickles