Hvem er jeg?

Ja, hvem er jeg? Det er et meget godt spørgsmål og faktisk rigtig svært at svare på selv. Men jeg skal gøre mit bedste. De der kender mig må jo så fortælle mig, om jeg er helt gal på den.

Jeg er en ganske ung kvinde et sted i 30-erne, gift med en fantastisk mand og papmor til hans to skønne børn. Derudover er jeg fuldtids hundemor til en skøn rottweiler-dreng ved navn Tayson.
Både mand, børn og hund fylder rigtig meget i mit liv, men jeg får stadig plads til arbejde, træning, venner, motorcykelklub, madlavning og alle de andre ting, livet også indeholder.

Sdr. Felding er en sjov lille by, hvor det er rigtig svært at blive en del af bylivet. Sådan er det med små byer, jeg kommer fra Troldhede, hvor det var mindst ligeså svært for tilflyttere, at blive accepteret. Så da jeg flyttede til Sdr. Felding vidste jeg godt, at det ville blive svært. Heldigvis har jeg gode mennesker både her i byen og andre steder, som altid har plads til mig i deres hjerter og deres liv.

Min lille by er nu et skønt sted, også selvom befolkningen endnu ikke har lukket mig helt ind. Vi har en skøn Dagli’ Brugsen, hvor vores uddeler Martin, fyldt med gode ideer, laver masser af skønne tiltag. Jeg har selv, i mine teenageår, haft ansættelse som ungarbejder i en Dagli’ Brugsen, så jeg har altid holdt særligt meget af den butik. Især op til jul, tilbyder jeg ofte Martin at tage en vagt eller to. Butikken er så hyggelig ved juletid, og det var min yndlingstid på året. Alle kunder var i ekstraordinært godt humør, vi hørte julemusik og alt var bare lettere og sjovere. Desværre ved Martin godt alt det, så han tager gerne selv alle de vagter han kan.
Min lille by har også et væld af andre butikker, en stor skole, to mc-klubber, frisører og meget andet. Faktisk er det en lille by med masser af liv og jeg nyder at bo her. Når man er opvokset i en lille by, kan en stor by være svær at falde til i. Jeg prøvede i Herning, hvor jeg nåede at bo i 6 måneder, før jeg flyttede sammen med Claus. Det var som at komme hjem, da jeg flyttede til Sdr. Felding.

Til dagligt er jeg kontorassistent på Jobcenter Herning, hvor jeg har plads i et team, der arbejder med fleksjobbere. Jeg holder meget af mit arbejde og rigtig meget af mine kolleger, der ofte er prøveklude for diverse bagerier. Især ved juletid plejer de at beklage sig over maveonder, ekstra kilo osv. Det tager jeg som en kompliment.
Det var aldrig meningen, at jeg skulle blive kontorassistent på en kommune, men efter HH kunne jeg ikke finde en læreplads hverken ved revisorer eller banker. Aaskov Kommune tilbød mig en elevplads, og en uddannelse skulle jeg jo have, så jeg tog imod tilbuddet. Og jeg har aldrig fortrudt det siden. Da jeg gik på HF og HH var mine fremtidsdrømme enten advokat, så jeg kunne grave i love, journalist, så jeg kunne skrive lange interessante tekster om mennesker, eller revisor, så jeg kunne lege med tal. Som assistent ved det offentlige får jeg alle tre drømme opfyldt, så alt endte jo godt. Sjovt som livet nogle gange trækker dig ind på en anden sti, end du regnede med og alligevel opfyldes alle dine drømme.

Jeg er medlem af motorcykelklubben MC Farmers, hvor jeg nyder at hænge ud med alle drengene til klubaftener. Normalt kører min mand og jeg en hel del til træf hen over sommeren, men siden han blev alvorligt syg af PTSD, er træf-delen sat på stand by. I stedet nyder jeg klubaftenerne, klubbens interne fester og vores årlige fællesferietur den første weekend i august.
Det var egentlig aldrig min plan at skulle køre motorcykel, jeg er pænt sikker på, at jeg dør af det, men livet former sig sjældent som man tror. Da jeg mødte Claus fortalte jeg ham, at det der motorcykel-værk, det skulle han endelig fortsætte med, men det blev uden mig. Vi flyttede sammen 1. april 2011. Mindre end to måneder efter vi var flyttet sammen, sad jeg bag på hans mc første gang, det var d. 28. maj 2011. D. 5. oktober samme år fik jeg mc-kørekort og måneden efter købte jeg min første motorcykel Pepe le Pew. Han døde på tragisk vis i juni 2012 efter mødet med en betonpæl i Silkeborg. Stakkels Pepe. Måneden efter købte jeg Hudson Hornet, som siden da har været min makker. Så det gik jo ganske fantastisk med ikke at blive en del af mc-livet.

Min plan var aldrig at lave den her hjemmeside. Men samtidig elsker jeg at lave spændende mad, finde nye opskrifter, især fra det amerikanske køkken, og efter at familie og venner havde stukket til mig længe nok, gav jeg efter. Så i december 2014 købte jeg de to domænenavne www.gfef.dk og www.goodfoodeasyfood.dk og gik i gang med at opbygge hjemmesiden. Jeg havde allerede nogle opskrifter klar fra Thanksgiving samme år, men samtidig ønskede jeg, at der hurtigt skulle komme flere opskrifter ind på siden, så der var en “startkapital” så at sige. Vi aftalte derfor, at vi minimum to gange om ugen, skulle prøve nye ting, som kan bruges på siden. Det gik faktisk nemmere end jeg havde forventet, det handler bare om at bruge internettet lidt mere, bruge de mange kogebøger, man har samlet sammen gennem årene og ikke mindst, bruge sin fantasi.

Du skal vide om mig, at jeg faktisk ikke kan lave mad. Da jeg skulle flytte hjemmefra som 18-årig, købte jeg en notesbog, satte mig ned med min mor i køkkenet og startede med det helt grundlæggende: Hvordan koger man kartofler. Altså jeg vidste da godt de skulle skrælles og koges i vand, men hvor længe skulle de have? Dernæst tog vi hasselbagte kartofler, lørdagskylling (jep), frikadeller, boller i karry, boller i selleri osv. Jeg vidste helt ærligt ikke hvordan man lavede mad. Selv Knorr bearnaisesauce måtte jeg have en til at vise mig. Det var den rene ynk.
Men efter at have kastet mig over det amerikanske køkken og efter at have stødt på hjemmesiden www.thepioneerwoman.com, fik jeg et helt nyt syn på mad. Nu elsker jeg at stå i køkkenet, uanset om det er for at bage brød og kager eller for at lave aftensmad.

Jeg håber du vil nyde nogle af opskrifterne fra denne hjemmeside, jeg kan stærkt anbefale hver eneste opskrift.

Mange hilsner og held og lykke i køkkenet.

Louise


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *