Forberedelse: 5 minutter
Tilberedning: 3 timer på high eller 6 timer på low
Nok til: 4 personer
Ingredienser:
- 1½ kg. kyllingelår
- 2 tsk. røget paprika
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. flagesalt
- 3 dl. bbq sauce
Sådan gør du:
- Kom dine kyllingelår ned i slowcookeren
- Bland røget paprika, salt og hvidløgspulver i en lille skål
- Kom krydderierne ud over kyllingelårene og vend dem godt rundt
- Tilføj bbq saucen og vend det hele godt rundt igen
- Sæt slowcookeren på high i 3 timer eller low i 6 timer
- Fisk dine kyllingelår op og server med salat, fritter eller hvad du nu lige har lyst til
I disse dage, skal aftensmaden være nem. Vi står igen midt i en større renovering, denne gang i den anden ende af huset, så der er ikke meget overskud sidst på dagen, når der skal laves aftensmad. Derfor laver vi stort set kun mad i slowcookeren pt. og spiser rester. Vi får det timet sådan, at de dage, jeg arbejder hjemmefra, kan jeg smide aftensmaden i slowcookeren enten om morgenen, før jeg går i gang med at arbejde, eller i middagspausen. Og der er altid rigeligt til to dage, hvilket bare gør verden lidt nemmere. De her kyllingelår er fantastisk lækre, og så passer det lige med at fritterne kommer i airfryeren, mens Claus går i bad. Så bliver det ikke nemmere.
Du skal bruge kyllingelår, salt, røget paprika, hvidløgspulver og bbq sauce. Det bliver faktisk ikke nemmere.
Bland krydderierne i en lille skål.
Kom dine kyllingelår i slowcookeren og vend dem godt rundt med krydderierne.
Tilføj bbq saucen og vend dem godt rundt igen, så de alle er smurt ind i bbq sauce.
Sæt så din slowcooker på high i 3 timer eller low i 6 timer.
Fisk forsigtigt dine lår op af slowcookeren, de er meget møre på nuværende tidspunkt. Vi spiste vores med slim fries i sofaen til et afsnit af en god sitcom. Det kan anbefales.
Og hvis du skulle være nysgerrig, kan jeg fortælle, at der på den anden side af min køkkendør nu ser sådan her ud. Gang, kontor, soveværelse, badeværelse og vaskerum er revet ud, alt gulv er gravet op og det kræver en lille skammel at komme ind i køkkenet og viktualierummet nu. Men et bliver godt til sidst, i morgen begynder genopbygningen.