Årets sidste indlæg

Årets sidste indlæg

Dette bliver mit sidste indlæg i år. Om to dage får vi nøglerne til vores hus og resten af mine ledige stunder i dette år kommer til at gå med at male, flytte, gøre rent og hvis der bliver tid til overs, så måske lidt mad, søvn og et bad hist og her. Mit mål er, at vi får malet og flyttet inden nytår. Det kan godt lade sig gøre, er jeg næsten sikker på, det handler bare om indsats, arbejdsomhed og masser af hjælp fra familie og gode venner 🙂

For at godtgøre mit kommende lange fravær, deler jeg i dag hele fire forskellige opskrifter. En morgenmad/brunch, en aftensmad, lækker kage til eftermiddagskaffen og småkager til aftenskaffen. Så er vi næsten også hele vejen rundt, og så bør I kunne klare jer året ud 🙂 Ellers er der sikkert masser af opskrifter herinde, som I ikke har prøvet endnu 🙂

Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle. Vi ses i 2018 til endnu et år fyldt med mad, kage, lækkerier, skøre ideer og tossede tanker 🙂

Chilaquiles

Rembrandt koteletter

Berry bundt cake

Jødestjerner