Det er sørme, det er snart…..

Det er sørme, det er snart…..

Det er lige om lidt. At vi får nøglerne til vores nye hjem altså. Faktisk er der kun omtrent en uge til vi får nøglerne og vi glæder os helt vildt. Det betyder dog, at julehyggen er lidt begrænset her i huset i år, i stedet har vi huset fyldt med flyttekasser, maling, malerruller, huskelister og rod. Sådan virker det i hvert fald lige nu. Men derfor kan man nu godt julehygge lidt ind i mellem. I går aftes så jeg f.eks. min yndlingsjulefilm Die Hard. Jeg elsker den film og er en juleklassiker hos mig. Den og The Long Kiss Goodnight. Gode, skønne julefilm, hvis du spørger mig.

Weekenden har vi tilbragt i Frøslev Lejren med nogle af de skønne veteran-familier, som vi også tilbragte sommerferien med. Det var en fantastisk weekend og jeg må indrømme, at jeg føler mig rigtig godt tilpas blandt veteranerne. Måske fordi jeg i deres selskab føler mig mindre tosset og sær 🙂 Ungerne har hygget sig gevaldigt i hinandens selskab og jeg har sikret mig tre friske unge drenge, til at grave massevis af huller på vores nye grund, til de mange træer, vi skal plante. Super smart aftale, de tre knægte har energi nok for 10 mand, og mens de graver huller og leger med Tayson og bliver drænet for energi, vil deres far sidde og spise kage med Claus og mig. Jo jo, vi har rigtig luret den. Og drengene glæder sig helt vildt. Særligt den yngste, Nicolai, der er blevet min nye bedste ven. Han havde fødselsdag i lørdags og fik en telefon af sin far i fødselsdagsgave. Ca. fem minutter efter havde han fået Snapchat og lige siden har jeg modtaget adskillige selfie-snaps fra Nicolai. Nicolai sidder i sofaen, Nicolai er gået i seng, Nicolai er på vej hjem fra skole, Nicolai sidder i sofaen igen osv. Det er meget hyggeligt. Nicolai på 9 er min nye bedste Snapchat-ven 🙂

I dag går vi i en ny retning mht. opskrifter, i denne uge skal vi have kød og ikke kage.  Jeg havde helt glemt denne opskrift, men fandt den i mit lager og blev straks sulten. Og jeg har endda lige spist. Men den er så hamrende god, så jeg har sat den på menuen på søndag. Og jeg glæder mig allerede. Men jeg glæder mig faktisk også altid til mad, der skal ikke så meget til at glæde mig 🙂

Mørbrad i svampe og bacon