En 35-årig i en 50-årigs krop

En 35-årig i en 50-årigs krop

I dag har været en begivenhedsrig dag. Først var jeg på chowchow jagt på vej hjem fra et møde, en fin lille rødbrun hund havde sin egen lille fest midt på en hovedvej, hvor han morede sig med at lunte midt i det hele og bremse al trafik. Eneste problem var, at han absolut ikke havde lyst til at blive fanget, men vi fik ham dog væk fra vejen.

Derefter fik jeg en fantastisk tærte med laks og spinat til frokost, det ryger helt sikkert snart på madplanen en aften herhjemme.

Nu kommer det så. Min skøre kollega Rikke har fået lavet en Body Age Test på apoteket i går, og er yderst begejstret over at være 10 år yngre end fødselsattesten siger. Nu vil jeg ikke afsløre hendes alder, men hendes body age er åbenbart 34. Og så var det at min kollega Hanne og jeg fik en hjerneblødning og valgte at besøge apoteket efter frokost. Det skulle vi aldrig have gjort, vi kom tilbage dybt deprimerede. Testen påstår, at min krop er 50 år gammel!!! Det var altså et frygteligt slag. Men som mine søde veninder straks påpegede, så er det ikke en korrekt Body Age Test, der var hverken blodtryksmåling, konditionstest, fysisk fedtmåling, muskelstyrketest osv. Jeg ved godt, at jeg fortsat er overvægtig, spiser for usundt og for meget, så nu bilder jeg mig ind, at testen absolut er forkert og at jeg kun er 5 år ældre end min alder. Måske jeg bare burde finde et sted, der rent faktisk kan lave en korrekt Body Age Test på mig, så jeg kan se, om det virkelig står så slemt til.

Men da det jo er januar og vi skal i gang med vores nytårsfortsætter, så må vi hellere finde en sund opskrift frem. Sund betyder ikke nødvendigvis kedelig og smagsløs. Jeg vil faktisk påstå, at denne suppe er det stik modsatte og snart kommer på menukortet igen her i huset. Og det bedste af det hele, den er hurtig og nem at lave. Det giver den et stort plus i min bog.

Mexicansk kyllingesuppe