Hold på hat og briller

Hold på hat og briller

Så er jeg skisme tilbage og kun to dage siden sidste opdatering! Jeg er helt stolt af mig selv.

Jeg er stille og roligt i gang med at arbejde mig gennem hjemmesiden, rydde op i opskrifter, jeg ikke er tilfreds med, ændre på opsætningen af de tilbageværende opskrifter og notere mig, hvilke opskrifter, jeg skal have taget nye billeder til, næste gang vi bruger den. Jeg kan godt se, at den her hjemmeside blev startet i et helt andet og meget mørkere køkken. Så nu hvor jeg har et flot lyst og grønt køkken (fra KVIK Køkkener), så tænker jeg at mange af billederne vil have godt af en opfriskning. Og hvad tænkte jeg dog på, med de lyserøde skåle!? Alt ser jo forfærdeligt ud i dem! Så i år tror jeg, at jeg ønsker mig ny Margrethe skåle i helt standard hvid. Og sort. Hvide og sorte skåle, jeg tror det vil gøre sig meget bedre på billeder.

Jeg ser allerede nu også frem til weekenden. fredag eftermiddag skal jeg med naboerne til reception ved Gaardbryg ApS i Hogager. Vi skal smage deres nye sortiment, se deres nye fine lokaler og bryganlæg, og så der vist også noget med en pølsevogn.
Lørdag tager jeg med min mor, lillebror, svigerinde, nevø og niece til høstmarked på Gram Slot. Det bliver spændende at se, om de kan hamle op med hvad vi kan producere her på Lille Søndergård, men lad os nu se. Der var i hvert fald noget med en goodiebag til de tilmeldte.

Søndag har jeg ikke helt planlagt endnu. Måske går jeg på æblerov i en af naboernes haver lørdag, så jeg kan lave æblesaft på tuttifruttien søndag. Det ville da være dejligt at begynde at fylde lageret op igen med god æblesaft.

Og nu vi taler om æbler, så får I her en ny opskrift. Æble crumble! En opskrift vi har afprøvet og tilpasset gennem mange mange forsøg. Den er så god, at jeg nu sidder her og overvejer, hvad jeg kan finde på af let og ikke-tung aftensmad i morgen, så der kan blive plads til en crumble til aftenkaffen.

Æble crumble