Forberedelse: 20 minutter
Tilberedning: 5-7 minutter
Nok til: 2 personer
Ingredienser:
- 1 pose kartoffel kroketter
- 1 rest pulled pork (ca. 2-3 dl.)
- 2½ dl. revet cheddar
- 1½ dl. bbq sauce
- Syltede jalapenos
- 1 rødløg
Sådan gør du:
- Start med at varme pulled pork og kartofler i ovnen i ca. 20 minutter. Følg anvisningen på posen med kroketter
- Skær rødløg i tynde skiver
- Bland den varme pulled pork med bbq saucen
- Kom de varme kroketter i et fad, fordel pulled pork, rødløg, jalapenos og ost ud over
- Sæt det i ovnen ved 200 grader i 5-7 minutter til osten er smeltet
- Så er der serveret
Når vi kun er to mennesker i husstanden, er der altid rigelige rester, når vi har lavet pulled pork. Og vi skal have fundet noget spændende at bruge det til. Den her opskrift er hurtigt blevet en favorit her i huset. Den er formentlig på ingen måde sund, men den er hurtig og lækker til en fredag aften, hvor det godt må gå lidt stærkt.
Du skal bruge en pose kartoffel kroketter, bbq sauce, syltede jalapenos, revet cheddar og en rest pulled pork.
Start med at varme din pulled pork i ovnen.
Sæt samtidig dine kroketter i ovnen, de to ting skal have ca. lige lang tid og lige meget varme.
Skær dit rødløg i tynde skiver.
Og riv din cheddar.
Når dit kød er varmet godt igennem, blander du det med bbq saucen.
Læg dine kroketter i et ildfast fad. Ja det kunne have været lige så nemt at tilberede dem direkte i fadet, så hurtigt tænkte jeg ikke i dag.
Fordel pulled pork, rødløg og jalapenos ud over kroketterne.
Drys med cheddar og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 5-7 minutter til osten er godt smeltet.
Så er der serveret, super hurtig kroketter med pulled pork. Det er simpelthen en comfort food, der både sviner og mætter.