Køkkenrullerør-monster

Halloween er på vej, så nu er det på tide, vi begynder at forberede os og lave alverdens uhyggelige dekorationer. Og det behøver altså ikke koste en formue. Gem en masse køkkenrullerør og lav de mest uhyggelige monstre med lidt sort maling, en kniv og knæklys. Og vupti så har du en hel bunke af uhyggelige monstre du kan hænge op i vinduerne, sætte i træet eller hækken eller lægge rundt omkring i mørke kroge.

1

Jeg havde 5 køkkenrullerør, sort maling og knæklys fra butikken Tiger. Så kører det for os.

2

Start med at male alle dine rør sorte. Jeg gav mine to lag, for at sikre, at malingen dækkede ordentligt.

3

Så er mine sorte rør klar. Find nu en saks frem og hvis du laver dem her med dine børn, så hjælp dem lige lidt, så de ikke klipper fingrene af sig selv. Det er sådan noget jeg kunne finde på. Og faktisk har min fætter en gang klippet et stykke af min højre ringfinger. Træls sommerferie.

4

Klip røret op på langs og fold den ud, så du kan tegne øjne på indersiden.

5

Tegn nu nogle store skræmmende øjne på indersiden. Du kan evt. finde nogle eksempler på nettet, som du kan tegne efter.

6

Skær øjnene ud, eller klip dem ud, hvis du har fingerfærdighederne til det. Og igen, er dine børn med i processen, så overvej lige hvor meget blod det kan ende i, inden du giver dem en skarp kniv i hånden.

7

Jeg skar store øjne i det ene rør, to sæt mindre øjne i det andet rør og tre græskarhoveder i det tredje rør. Bagefter klipsede jeg dem sammen igen, så de igen blev lukkede og runde.

8

Find nu dine knæklys frem, knæk dem, ryst dem godt og læg et knæklys ind i hvert rør. Sæt dem evt. fast med et stykke tape i hver ende.

9

Så er de tre første køkkenrulle-monstre klar. Er de ikke bare totalt fede? Jeg overveje at hænge dem op i lidt sytråd i vinduerne med de onde øjne ud, så folk på gaden kan se vores monstre.

10

Mit rør med de tre græskarhoveder fik et grønt lys. Det ser sjovt nok blåt ud på billedet, men det er altså fint grønt i min stue.

11

Røret med de to sæt onde øjne fik et orange lys. Den fungerer bedst tæt på, jeg skal lige have fundet en måde at forstærke den.

12

Og det sidste rør med kun et sæt store øjne fik et gult knæklys. Jeg skal have lavet mange flere af disse køkkenrulle-monstre. Monstre over det hele, monstre i alle vinduer, monstre i alle kroge. Jeg elsker mine køkkenrulle-monstre. Og så tager de ingen tid at lave.