Lysglas med uhyggelige vintage labels

Næste gang du bruger champignon på glas eller asparges på glas, så gem dine glas. De kan bruges til dekorationer på en mørk efterårs- eller vinteraften. Her har jeg brugt en hel stak af fine glas til Halloween pynt, men du har alle muligheder for at være kreativ og i finurligt humør og finde en masse spændende labels til dine glas. 

1

Start med at rense dine glas, find limen frem og print så en masse labels fra nettet. Jeg søgte på ”vintage bottle labels” og fik en hel stak fine labels til Halloween. Og på en af mine yndlingshjemmesider, www.catchmyparty.com, fandt jeg en stak fine labels til Thanksgiving.

3

Jeg fandt de fedeste Halloween labels, som jeg valgte at bruge. Husk at printe dem i en størrelse, der passer til dine glas.

4

Kom godt med flydende lim på bagsiden af dine labels.

5

Og sæt dem så godt fast på dit glas. Mine labels var lidt for store, så de måtte formes efter de bøjede kanter på glasset. Det betød at de nogle steder blev lidt småkrøllede at se på, men jeg vurderede, at det kun bidrog til at få dem til at se gamle og slidte ud. Mums, et glas edderkoppeben.

6

Eller hvad med et lækkert glas blæksprutteslim? Jeg limede to på hver glas.

7

Derefter fandt jeg min akrylmaling frem og begyndte at male mine glas.

8

Mine Halloween-glas blev malet sorte og fik en rød topkant. Det handler om forsigtigt at male uden om dine labels. Og så skal der to lag maling på. Eller tre, eller fire, det er helt op til dig.

9

Her er det et glas, der tidligere havde små kartofler i sig. Nu har den en label, hvor der står den indeholder voldsomt giftige slanger, hvorefter den fik tre lag orange maling. Et fyrfadslys i, og fortæl mig så lige, om ikke den er totalt uhyggelig, klar til Halloweenfest.

13

Jeg lavede seks af disse Halloween glas. Jeg synes selv, de blev vildt fede i sort med rød kant. Rigtig uhyggelige Halloween lysglas. Var det noget med et par edderkoppeben eller giftig efeu?

14

Eller hvad med kloningsjuice eller havfruetårer? Min papsøn så dem og var meget begejstret, så i år går vi all in på Halloween.