Nyt nyt nyt

Nyt nyt nyt

Så er hjemmesiden godt i gang med en mindre opdatering, så jeg igen kan få den til at fungere. Senere (når der er to torsdage i en uge og grise kan flyve), vil der komme en større opdatering, hvor vi rydder totalt op, ændrer i menuerne, flytter opskrifterne lidt rundt osv. Det bliver stort, men det kræver som sagt lige, at både jeg og min skønne veninde Lynn, kan finde tiden til at sætte os ned en hel weekend, drikke vin, spise lækkert mad og opbygge en ny hjemmeside. Måske vi skal bygge først og drikke bagefter?

Min plan var egentlig at dele en opskrift på rugbrødsmuffins med jer i dag, for jeg skal nemlig tilbringe min weekend i fitness centret med release på de nye bodypump, bodycombat og bodyflow koreografier. Og så var min tanke, at hvis jeg skal være mega sund og svede, så skal I også være sunde. Men så opdagede jeg, at jeg ikke har delt denne opskrift med jer endnu, og så overtog min lækkersult. Så nu får I burger 🙂

Onion and garlic drip beef burger