People pleaseren leverer

People pleaseren leverer

Det var jo egentlig ikke meningen, at denne opskrift skulle ud endnu. Andre opskrifter lå foran den i køen, men efter at have delt den her på en story, kunne jeg godt mærke, at den helt automatisk sprang op til toppen af listen.
Den var slet ikke klar endnu, der var stadig redigering og renskrivning, men jeg er en uforbederlig people pleaser, så hvad I ønsker, skal I få.

Med min skæve personlighed (aka diagnose) følger en tendens til hyperfiksering. For tiden går den på snegle. Alting der kan bages som en snegl skal afprøves. Så i dag har jeg bagt pekan-karamel snegle (der altså stadig mangler redigering og renskrivning), og jeg har også en hvidløgssnegl liggende klar til jer. Og så går jeg og tygger på en ide med noget snegl og nutella, men den er ikke helt færdigarbejdet endnu.

Da jeg gik på jagt efter dagens pekannødder i mit bageskab, opdagede jeg en kæmpe mængde valnødder. Så min næste hyperfiksering på være valnødder i alle afskygninger. Jeg tænker lige nu valnøddetærte, nøddebrud, kandiserede valnødder. Mulighederne er mange.

Men det var rabarbersneglene med marcipan, I ønskede jer og som den people pleaser jeg er, får I dem her.

Rabarbersnegle med marcipan