Så er jeg tilbage

Så er jeg tilbage

Tiden flyver herude på landet. Mellem træninger, arbejdet på gården, banko og mit fuldtidsarbejde, der jo også skal passes ind i mellem, så er der bare ikke timer nok i døgnet eller dage nok i ugen til mig. Selv i dag har jeg knap nok tid, jeg har måttet tage en ekstra fridag (endda lige efter min ferie), for at kunne nå at sylte første omgang agurker, få besøg af en veninde og stadig nå lidt træning senere. Heldigvis var der lige en time til overs, så jeg kunne nå at få lagt to opskrifter ind på siden. Jeg skal være helt ærlig, de er ikke lagt ind for jeres skyld de er lagt ind for min egen skyld. Jeg blev træt af at skulle rende ind og åbne computeren for at finde dem, hver gang jeg skulle bruge dem. Det er bare lidt nemmere, når de er på hjemmesiden og jeg kan stå med min telefon ved siden af mig i køkkenet. Så i dag har jeg lagt opskrifter ind for min egen skyld.

Jeg håber, jeg i weekenden kan få tid til at dele endnu en salat med jer og en opskrift på en lækker ørred. Vi er så heldige at kende en god mand, der fisker mere end han kan nå at spise, så vi har købt en god portion ørred af ham. Masser af muligheder for at afprøve nye opskrifter og i weekenden skal vi genbesøge en allerede afprøvet og godkendt opskrift.

I dag får I en salat og den sidste opskrift på tærtedej, jeg behøver dele. Jeg har allerede to tærtedejsopskrifter på siden, men den tredje her er min favorit, den er den absolut nemmeste (hvis ikke jeg kan få fat i shortening) og den slår aldrig fejl. Senest har jeg brugt den til en rabarbertærte (jeg troede ikke jeg kunne lide rabarbertærte, men muuuums!)

Sprød salat med lun sennepsdressing

Tærtedej nr. 3 – min favorit