Små haver i glas

Jeg har et væld af konservesglas stående på lager, fordi der findes et væld af gode ideer på nettet til, hvad jeg skal bruge dem til. En af ideerne er disse små minihaver, jeg har set dem som forslag til bordpynt ved bryllupper, hvor budgettet måske ikke er det største, men det gerne må se lidt fancy ud. Mine står nu og pynter fint på en skænk og i et vindue, hvor jeg bare synes de står og ser søde ud.

Jeg brugte fire forskellige konservesglas, fire små husløg, lidt snor og pynt, limpistol og jord.

Der kom lidt jord, en plante og lidt pynt ned i hvert glas. Det er jo da en start. Brug evt. pyntesten i glasset til at dække jorden.

Jeg gik ud i mine gemmer og fandt noget af det pynt jeg plejer at bruge til Thanskgiving og jul. Lidt dims og lidt dut ser nu så fint ud.

De ser nu allerede helt søde ud.

Pynt glasset med lidt lækkert bånd og et par falske blomster.

Eller med blomst og hjerte, hvis nu det er til bryllup.

Jeg lavede også to med groft snor, blomster og hjerte.

Du kan også lime to hjerter sammen om hver ende af snoren, så de hænger fint ned langs glasset.

Mulighederne er mange, personligt er jeg mest begejstret over, at jeg kan bruge en masse af mine glas, at ingen kombinationer bliver ens, at de alle er lidt skæve og anderledes. Jeg kan godt lide, når noget er lavet ens, men har vidt forskellige udtryk. Det har sin helt egen charme, synes jeg.