Spiselig pengegave

Det er altså ikke altid inspirerende at give pengegaver. Man vil jo gerne give, hvad personen ønsker sig, men helt ærligt, så er en kuvert med et kort og et par sedler altså ikke særligt sjovt at give. Så her er en lækker, nem og kreativ måde at give en pengegave, der også ser ud af lidt og samtidig skjuler, at det er en pengegave. Smart.

1

Du skal bruge en hulens masse M&M’s, et rent syltetøjsglas med låg, et toiletrullerør, lidt silkepapir eller pænt stykke stof og et pænt bånd. Og pengene selvfølgelig.

2

Start med at klippe toiletrullerøret op og klips det sammen, så det er tilpas smalt til at det kan være i glasset og der stadig kan komme M&M’s ned omkring det.

3

Der skal stadig være hul igennem, så du kan stikke pengene derned. Du kan også fylde den med mønter i stedet for sedler, det bestemmer du selv.

4

Sæt røret ned i midten af glasset og lav en tragt af et stykke papir.

5

Fyld M&M’s ned omkring røret. Jeg er lidt OCD-ramt, så jeg kan godt lide, at det er organiseret i en farve af gangen. Men hvis du er rebelsk, så drys endelig dine M&M’s ned i glasset i en totalt uordentlig og blandet stil.

6

Så er mit glas fyldt. Og jeg synes faktisk selv, det ser vældig fint ud på en ordentlig og organiseret måde.

7

Og sådan skulle dit glas gerne se ud oppefra. Masser af M&M’s men med et skjult rør i midten til den hemmelige gave.

8

Nu vil være et godt tidspunkt, at huske at putte pengene ned i røret. Jeg var lige ved at glemme det, og var begyndt at lukke glasset, indtil jeg kom i tanke om det.

9

Så er det bare at skrue låget på. Vi kan vel godt være enige om, at det er et lidt kikset låg at se på, til sådan en fin gave, så den skal vi have skjult.

10

Jeg brugte silkepapir. Jeg brugte en udstikker til at skære en cirkel, der var noget større end låget. Jeg skar en sort cirkel og derefter en lyseblå. Du kan også bruge et stykke stof eller andet, til at skjule låget med.

11

Læg papiret (eller stoffet) ned over låget og bind det stramt om glasset med et pænt stykke bånd. Og vupti, så har du en flot pengegave, der slet ikke ligner en pengegave. Den her var til min lille niece, der ønskede sig penge i fødselsdagsgave. Jeg syntes, det var synd hun bare skulle have en kuvert med penge, som barn vil man godt have lidt sjovt eller lækkert også, så hun fik dette fine glas. Og syntes vist, at det var vældig fantastisk. Især da hun opdagede pengene. Chokoladen blev ret hurtigt spist, og selvom det ser ud af meget, så er der jo ikke mange chokoladeknapper, når røret optager en stor del af pladsen.