Stille søndag i vente

Stille søndag i vente

Ugens tungsind begyndte at vende omkring torsdag, hvilket virkelig var tiltrængt. Fredag havde vi en hyggelig kaffemik og grillaften med naboerne og lørdag fejrede vi min lillebrors og nieces fødselsdage. I dag står den på stille lørdag. Jeg er i fuld gang med at få tømt vores frysere så meget som muligt, da vi planlægger at slagte både Walter og Willy, vores tyrekalve, i nær fremtid. Derfor har jeg hevet alle mine poser med aroniabær ud af fryseren og sat dem i gang med at koge i min tuttifrutti, så jeg kan få lavet en god omgang aroniasaft. Med det her “sommer”vejr vi har os pt. vil det måske også være en god ide at have aroniasaft på lager, det er jo smækfyldt med c-vitamin og det kan vi da få brug for, når vi åbenbart skifter årstid hver uge pt.

Ud over at tappe saft fra tuttifruttien et par gange i løbet af dagen, så er planen at sidde helt stille på sofaen, se et eller andet ligegyldigt og begynde på julebroderierne, jeg lige har fået hjem. Jeg havde overvejet at give huset den helt store overhaling med vand og sæbe, men når mit tungsind endelig er vendt, tør jeg ikke udfordre det, ved at presse mig selv til en hel masse i dag. Desuden er vi fortsat midt i alle byggeprojekter, og forventer i næste uge at skulle til at flytte en masse møbler og pakke en hel del ned. Jeg tror planen bliver, at jeg en dag i hysteri ringer efter et firma, til at komme og give huset en kæmpe overhaling.

Så i dag vil jeg bare sidde ned, brodere, se meningsløs tv og lave aroniasaft. Men hvis du har tid og overskud, så synes jeg da du skal kigge på den her opskrift. Snaskede, klistrede pekan-karamel snegle, gerne serveret lune. Du kan lige nå det til eftermiddagskaffen.

Pekan-karamel snegle