Foråret er på vej

Foråret er på vej

Foråret er på vej og jeg er i fuld gang med at forspire i vinduskarmene. Der er alt fra spidskål til broccoli, tomater til agurker, porrer til chili og alt der i mellem. Samtidig med at forspiringen er i gang er vi også i gang med at klække første kuld kyllinger, forventet ankomst ca. søndag. Og det ser ud til, at vores to køer, Maren og Mrs. Beef begynder at gøre klar til at kælve. Og Gabby er i løbetid, det er nu tid og vi skal have hende parret i morgen. Vi håber det lykkes, så vi kan byde velkommen til et kuld hvalpe. Det bliver total babylykke på gården i år, hvis alt går vel 😍 Vi krydser fingre 🤞

Naturen herude viser sig ofte fra en langt skønnere side, end det vi er vant til fra vores tidligere hjem. De første to uger af vores liv på gården, jublede jeg over hvert eneste rådyr og krondyr. Nu er det blevet hverdag. Og de store flokke af svaner i baghaven har vi vænnet os til. Men i går så vi noget nyt, en kæmpe flok traner lige uden for vores have. Vi talte ca. 20 traner, der bare stod på marken. De var lidt kamerasky, men jeg nåede at få et par gode billeder, dem synes jeg I skal se 😃

  Jeg er dybt imponeret over de store fugle.

Nå, men det er jo opskrifterne vi venter på, så her er de. Hillbilly Rolls og Chocolate-orange bundt cake. Begge en kæmpe succes i min bog. Og hvis du har laktose intolerante i din omgangskreds, kan begge opskrifter bruges uden problemer. Det er ren win win 😃

Chocolate-orange bundt cake

Hillbilly Rolls