Corona dag 87

Corona dag 87

I går havde jeg en rigtig lortedag. Sådan en dag, hvor jeg virkelig gerne ville sige op fra alt det her hjemsendelse og nedlukning og isolation. Jeg gik lidt og tyggede på, hvad der præcist var ved dagen i går, der ramte mig så hårdt, indtil det gik op for mig, at vi nu har passeret det antal dage, vi var hjemsendte i foråret sidste år. Sidste år fik jeg lov at komme tilbage til kontoret og en cirka normal(ere) hverdag på dag 83. Denne hjemsendelse og nedlukning har nu officielt varet længere end første omgang. Og jeg skal være ærlig, jeg havde simpelthen ikke set første nedlukning komme, men den faldt sammen med forår og lysere dage og liv i køkkenhaven. Så selvom, jeg fik kuller, så var den ikke helt så slem.
Jeg havde erkendt at anden nedlukning ville komme og jeg forventer faktisk også en tredje (beklager). Men jeg synes sgu ikke, at den her leger sjov længere, så jeg vil gerne stoppe nu, tak 🙄

Men det kan man jo ikke bare. Så i dag har jeg bagt surdejsbrød, jeg har bagt en chokolade bundt cake, jeg har kigget til alle mine små forspirer i vindueskarmen, jeg har snakket lidt med hønsene, jeg har haft besøg af en god kollega til en lang hyggelig (tiltrængt) snak her til eftermiddag. Og jeg har sat et stort fedt kryds i kalenderen, for Gabby er endelig gået i løbetid i dag. Det betyder, at vi sidst i næste uge skal på langfart, så vi kan få hende parret, og så krydser vi ellers fingre alle sammen. Det skal bare meget helst lykkes, så vi ca. 63 dage senere kan sige goddag til vores første kuld hvalpe 😍

Om ca. 11 dage kan vi også sige goddag til årets første kuld kyllinger 😃 Og så er der de der køer, der stadig lader vente på sig 🙄 Men nu må det da snart ske. Jeg sidder hver dag og kigger ud af mit lille vindue her på hjemmekontoret og kigger over på Maren og Mrs. Beef, der troligt står og tygger drøv og bliver tykkere og tykkere.

Vejret i dag siger regn og rusk og blæst. Når man bor så langt ude på landet, som vi gør, så er der altid en sætning, der helt pr. automatik dukker op i mit hoved, når det er sådan noget vejr. “Det er en mørk og stormfuld aften…” 😂 (jeg håber I fatter referencen.
Sådan et vejr siger jo egentlig mest suppe, men jeg har nu mere lyst til at dele denne opskrift med jer. Til de travle forældre, hvor det godt må være lidt nemt i hverdagen, TADA! Til alle andre, hvor det gerne må være lidt nemt i hverdagen, TADA!

Meatball casserole