Back to school

Back to school

Så er vi allerede godt i gang med en ny uge. Så godt i gang, at den jo nærmest allerede er gået igen.

Sidste weekend hyggede vi os med vores familier til Merry 4th of Hallowgiving, vores afløser for Thanksgiving her i huset. Vejret var ikke super meget med os, men vi havde ryddet garagen, sat lyskæder op og dækket op til fest. Det blev faktisk rigtig vellykket og hyggeligt.

Mandag startede en ny uge med arbejde og træning, så det var jo som det plejer.

Men så tirsdag og onsdag. Det var nyt. Jeg er simpelthen begyndt i skole igen. Eller det vil sige, hjemmeskole, da Aarhus jo er kommet på uartig-listen med hensyn til Corona. Så mine første to skoledage foregik på hjemmekontoret over zoom. Det fungerede faktisk også rigtigt fint, særligt hundene nød, at jeg var inden for rækkevidde hele dagen. Og onsdag fik jeg brugt min frokostpause på at høste løs i drivhuset, så jeg kunne få syltet og preserveret efter skole. Jeg håber som sagt snart at kunne dele en masse opskrifter fra køkkenhaven med jer.

I dag blev det så torsdag og dermed en lang dag på arbejde for mig. Og travl, da jeg jo pludselig også skulle indhente arbejdet for de sidste to dage.

I morgen er det min plan at arbejde, komme hjem, høste gulerødder, binde løg op, pakke tasken med syltede godter og så ind til Marlene til en god omgang hygge med en masse skønne mennesker i morgen aften. Hvilket faktisk er lidt af en udfordring for mig, eftersom jeg er så introvert som man overhovedet kan blive i følge de tre personlighedstests vi har taget over de sidste par dage. Men jeg glæder mig nu alligevel.

Lørdag står den på træning og derefter besøg af min Yndlings-Morten. Han kommer for at kigge på vores kyllinger, hilse på hønsene og så ved hand et ikke endnu, men vi skal have sat vinterafgrøder i køkkenhaven. Om det bliver en succes ved jeg ikke, men jeg har læst en masse om nogle afgrøder, der skulle kunne sættes nu og give afkast i efterårsmånederne. Og med de vintre vi har haft de sidste par år, så skulle der være en chance for succes.

Søndag skal vi til avlskåring med Gabby, så vi kan begynde at kigge efter en avlshan til hende. Vi satser på hvalpe i løbet af foråret 2021, så kryds fingre derude.

Dagens opskrifter er både sunde og lækre. Yrf, det er ikke noget, der sker tit her på gården.

Ratatouille

Pulled svinemørbrad i slowcooker