En travl uge foran mig

En travl uge foran mig

Kender I det, man kigger på den kommende uge og tænker “det er ikke så slemt, det bliver en uge med god tid”. Og så går ugen i gang og pludselig forsvinder al tiden? Hvad skete der lige?
Jo altså, mandag havde jeg fri, Claus havde fødselsdag og jeg skulle bruge dagen til at sylte, lave saft og sylte lidt mere. Tirsdag havde jeg arbejde i Herning og træning i Herning. I dag er det onsdag, jeg har haft hjemmearbejdsdag og derefter træning i Silkeborg. I morgen står den på arbejde i Herning og træning i Herning. Fredag mere arbejde i Herning og så ellers hjem og gøre klar til det helt store familie-ryk-ind lørdag. Lørdag skal jeg jo naturligvis træne lidt, fordi, det er jo lørdag. Derefter skal jeg skynde mig hjem, gøre det sidste klar og så begynder vores familier at ankomme kl. 13. Resten af lørdagen går med hygge, spil i haven, snak, god mad og drikke og mere hygge. Søndag er det så op, morgenmad til de overnattende, rydde op og så skal jeg have læst lektier, for sørme om ikke også jeg begynder på lidt efteruddannelse i næste uge. Så det skal jeg også lige være klar til.

Problemet er, at drivhuset bugner, køkkenhaven bugner og jeg skal have syltet og høstet til vinteren. Det piner mig, at nogle af mine afgrøder må smides ud, fordi jeg ikke har tid nok eller ikke har passet godt nok på dem. Så jeg forsøger at proppe lidt syltetid ind her og der, hvor jeg lige kan nå det.

Som sagt håber jeg også snarest at kunne præsentere et nyt menupunkt til jer, hvor jeg deler sylte-, saft- og diverse-opskrifter med jer fra køkkenhaven. Jeg har masser af spændende opskrifter klar til jer, jeg skal bare have Lillebror med ind over, når det kommer til nye punkter i menuen. Godt vi har Lillebror til det tekniske 🙂

I dag deler jeg to spritnye opskrifter med jer. Lidt fisk og lidt kartofler. Kartoflerne kommer naturligvis fra køkkenhaven #BonderøvToBe.

Ørred med brombær glaze

Kartofler med parmesan og hvidløg