De sidste rester af Thanksgiving

De sidste rester af Thanksgiving

I går fik jeg en forespørgsel på tilberedning af en kalkunkøbt i Bilka. Og det er jo en genial anledning til lige at få delt de sidste tre rester af Thanksgiving opskrifter, jeg har haft liggende på lager, siden vi afholdte vores sidste Thanksgiving for 2 år siden.

Jeg deler en opskrift på sprængt kalkun og jeg har faktisk tænkt mig at bruge samme fremgangsmåde med en and, jeg skal have tilberedt og fortærret i løbet af den næste måneds tid. Jeg vil måske ændre lidt i krydderierne, men ud over det forbliver jeg tro til opskriften. For det virker. Aldrig har vi da fået så mør og lækker en kalkun, som da vi sprængte den.

Der er også den allersidste opskrift på majsbrød og stuffing. De tre ting passer ligesom sammen. Majsbrød skal i stuffingen, stuffingen skal i kalkunen og kalkunen skal ned i min mave.

Om vi på et tidspunkt igen indfører Thanksgiving i familien, det ved jeg ikke. Men lige nu er jeg tilfreds med at samle familien om sommeren, hvor de kan være udenfor og vi kan lave sammenskudsgilde. Jeg savner nu alligevel lidt Thanksgiving, forberedelserne, indkøbsturen, madlavningen, gæsterne og hyggen. Måske jeg skal holde en lille Thanksgiving næste år. Bare en lille en.

Sprængt kalkun

American stuffing

Majsbrød