Vilde weekend planer

Vilde weekend planer

Jeg har de vildeste planer i denne weekend. Det bliver vildt!

Om lidt drøner jeg til Silkeborg, så jeg kan træne med mine fantastiske lørdags-deltagere i to timer. Så hjem og i bad, inden Claus og jeg kører til Salten, for at besøge min mor og hendes mand. Åh, jeg kan allerede mærke, hvor mæt jeg bliver i aften.

I morgen skal jeg have ryddet op og gjort rent i min ene bil, fordi jeg er helt ærligt et rodehoved i min bil. Den trænger til en overhaling. Og resten af søndagen kommer nok til at gå med at læse lektier. Og klappe mine køer. Og snakke med mine høns. Og sige farvel til min kælehane, for han skal slagtes næste weekend.

Hvis du ikke lige ved, hvad de skal bruge din weekend på, så har jeg her nogle gode ideer.

Først tjekker du mine to nye opskrifter, så drøner du ud og køber ind, så du selv kan lave det. Du bager også lige lækre boller eller franskbrød. Så sætter du dig foran fjernsynet med friskbagte boller, hjemmelavet marmelade og ser Disney+ og nyder din weekend. Og send mig lige en venlig tanke, når du sidder der og spiser marmelademadder, mens jeg læser lektier.

God weekend.

Julemarmelade

Bærmarmelade