Bryllup i en corona-tid

Bryllup i en corona-tid

I lørdags var min mand og jeg til bryllupsfest på Sjælland ved min storebror og svoger. Og det var en mærkelig oplevelse med mundbind og sprit og afstand og ingen kram osv. Gad vide om verden nogensinde bliver den samme igen?

Claus og jeg valgte at køre hjem igen om aftenen (natten) og det betød, at jeg havde en hel søndag herhjemme til at slappe af i. Så jeg stod op søndag morgen, satte hyldebær over i tuttifruttien, satte banan-blåbærmuffins i ovnen, gik i bad, bagte derefter et bananbrød, lavede hyldebærsaft i løbet af dagen, fik lavet marmelade, handlet ind til den kommende uge og læst absolut 0 lektier overhovedet. En gennemgående succesrig søndag, hvis du spørger mig. Nå ja, og så satte vi æbler over i slowcookeren til æblesmør, der skulle laves færdig mandag eftermiddag. Jeg er effektiv, når jeg slapper af.

Køerne har det fortsat godt, Claus er godt i gang med at vænne dem til hans tilstedeværelse, så vi med tiden kan komme til at håndtere dem, klappe dem og kan komme til deres kalve til foråret.

I dag får I to af søndagens opskrifter, banan-blåbær muffins, fordi de var super gode og hyldebærsaft, fordi det er nu du skal have høstet og sat saftproduktionen i gang. Eller fryse bærrene ned til senere brug.

Banan-blåbær muffins

Hyldebærsaft