Fiasko og succes

Fiasko og succes

Min weekend er som altid gået alt for hurtigt. Lørdag havde vi den helt store fitness-fest, hvor vi havde premiere på vores nye releases fra Les Mills. Som altid var det den vildeste fest med de gladeste medlemmer. Og hold nu op, hvor var min krop ødelagt bagefter.

Søndag gik lidt hastigt, jeg fik lavet tomatsaucer af nogle af de sidste tomater fra drivhuset, jeg fik lavet rødbede relish og julemarmelade. Julemarmeladen er en absolut succes i mine øjne (og min mund) og opskriften vil snarest blive delt med jer. Rødbede relish derimod, fy for pokker. Jeg har netop smagt på det i dag, det dur ikke, det skal bare hældes ud. Forfra med det, vi prøver en ny opskrift snarest. Heldigvis har jeg stadig masser af rødbeder i køkkenhaven, så jeg skal bare have fundet en bedre opskrift.

Så en ny succes-opskrift og en fiasko. Sådan kan det gå.

Og så skete det jo også i søndags, vores to køer blev hentet hjem til gården. Og nu går det store arbejde i gang med at gøre dem så tamme og menneskevante som muligt, inden de kælver til foråret.
Det er Mrs. Beef til venstre og Maren til højre. Jeg kan bedst lide Mrs. Beef, men Maren er den, der er mest nysgerrig / lækkersulten, så jeg tror hun er den, jeg først får til at komme hen og spise af min hånd. Men Mrs. Beef kan jo også overraske mig.

Jeg synes det er de sødeste køer i hele verden og jeg er helt forelsket i dem. Og jeg glæder mig til at opleve at få kalve og se dem vokse op, indtil de skal slagtes.

Nå men, det er jo nok egentlig opskrifterne vi er her for. Så i dag er der tre opskrifter, en fra køkkenhaven, en fra slowcookeren og kage til dessert.

Æblesaft

Pulled pork dump n’ go

Pecan pie bundt cake