Efteråret er kommet

Efteråret er kommet

Jeg indrømmer blankt, at jeg elsker efterår. Altså lige indtil jeg vågner til en våd og kold og mørk morgen og skal på arbejde. Der ville jeg helt ærligt hellere blive hjemme med et tæppe, te, chokolade og en god film. Men Claus siger jeg skal arbejde og tjene til føden.

Lige for tiden må jeg nok også indrømme, at mit behov for en dag på sofaen med tæppe og chokolade måske bunder i, at jeg har forbandet travlt lige nu. Mellem arbejde, skole, lektielæsning, træning, indlæring af nye koreografier, syltning, køkkenhave, kyllinger, hunde, mand og søvn, så er der bare ikke meget tid tilbage til nogle gange at trække vejret. Jeg har dog onsdag aften. Den ene aften i ugen, hvor jeg ikke skal træne, hvor Claus ikke er hjemme og hvor jeg faktisk kan bruge aftenen på lige hvad jeg har lyst til og i mit helt eget tempo. Så i dag har jeg brugt tiden på at lave 4 glas tomatsauce mere til mit lager, skrive de sidste noter til træning og så dele to nye opskrifter med jer.
Om lidt vil jeg gå ud i køkkenet, varme ovnen op, pakke min frysepizza ud, tilføje lidt ekstra topping og smide den i ovnen. I troede vel helt ærligt ikke, at alle aftener stod på hjemmelavet nyt og spændende mad? Nej tak, jeg har også brug for nem, snask mad. Jeg vil smide min pizza i ovnen, jeg vil gå ind og tænde fjernsynet og så vil jeg finde noget fuldstændig fantastisk intetsigende reality, som jeg kan koble hjernen fra til. Og i morgen vender vi så tilbage til det faste program med arbejde, træning, biksemad og lektielæsning.

Det er to meget forskellige opskrifter, I får i dag, en fra køkkenhaven og en fra kagebordet. Så kan I selv vælge.

Tomatsauce

Æble bundt cake