Gråvejr og suppe

Gråvejr og suppe

Tiden er kommet, efteråret er ved at få godt fat i det danske land og jeg har fundet mine hjemmesko frem. Og har konstateret, at jeg ønsker mig nye hjemmesko i fødselsdagsgave.

Jeg har næsten fået indført en ugentlig suppedag i familien, for jeg har så mange suppeopskrifter, jeg skal have afprøvet. Vi fik en fantastisk suppe i sidste uge, men jeg glemte at tage billeder, så jeg bliver jo nok nødt til at lave den igen snart. Det var da vel nok uheldigt (sagde hun sarkastisk).

I går fik vi denne suppe, og jeg er helt ærligt imponeret over smagen. For duften var absolut ikke noget at råbe hurra for, og jeg havde så småt besluttet mig for, hvilken pizza jeg skulle bestille, når vi havde smagt og konstateret, at det var en bommert. Og så smagte den faktisk bare hamrende godt! Og med ahornsødet bacon og ristet brød til, det var en total vinder. Det er ikke sidste gang vi laver den suppe. Og det bedste er, her var suppe til 6 personer for under 100 kr.

Da Claus skulle handle ind, var han noget chokeret over prisen på søde kartofler. 15 kr. pr. stk. Jeg måtte så minde ham om, at vi kun skulle bruge de 3 (for de var kæmpe), hvilket svarer til aftensmad for 45 kr. plus det løse. Nogle gange skal man huske at se det store billede.

I får suppen allerede i dag, for det har jeg lovet min søde veninde, Lynn. Så hvis du mangler inspiration til i aften, så er den nem, hurtig, nærende, lækker og varmer godt.

Sweet potato soup