Tik tak tik tak

Tik tak tik tak

I troede måske, jeg helt havde opgivet siden her, men jeg forsikrer jer, at det ikke er tilfældet. Jeg har de sidste mange måneder næsten dagligt tænkt på siden og planlagt, at “i dag er dagen, hvor jeg finder tid til at lave et nyt indlæg”. Men så forsvinder dagen ligesom i huslige gøremål, arbejde, træning, projekter på gården, familie og venner. Endelig blev det “dagen”, hvor jeg fandt tiden. Og jeg håber, at kunne finde mere af den fremover.

Jeg har forsøgt ganske kort at beskrive, de tusindvis af store og små projekter vi har gang i her på gården. Det er umuligt at beskrive og forklare det hele, uden at det bliver en 20 siders rapport, men jeg garanterer jer, vi keder os ikke her på landet. Men du kan hoppe ind og læse lidt om nogle af de ting, vi har haft gang i siden vi flyttede ind ved årsskiftet på siden Velkommen på landet

Efteråret nærmer sig, Thanksgiving nærmer sig og derfor får I en opskrift, fra sidste års Thanskgiving. En formidabel opskrift på søde kartofler med bacon. Muuuuums

Baconroasted sweet potatos