Velkommen på landet

Velkommen på landet

Det er lidt tid siden jeg sidst har været her. Og det beklager jeg. Jeg kunne komme med en masse undskyldninger og bortforklaringer, men faktisk så har jeg bare overhovedet ikke fundet tiden til at være forbi og dele opskrifter med jer. Og det bider mig nu i røven, for jeg har en kæmpe bunke af billeder på forskellige opskrifter, som mangler at blive renskrevet, og som jeg nu skal have fundet frem igen og jeg kan ikke huske hvor halvdelen af dem er. Dumt af mig.

Nå men siden jeg var her sidst har jeg været på uddannelse i Aarhus i Body Attack, vi er faldet godt til her på landet, vi har fået en ny dejlig hundehvalp ved navn Gabby og jeg får nu lov at genopleve, hvor mange gange om dagen man siger “NEJ”, når man har en hundehvalp i huset igen. Nej ikke spise pinden, nej ikke spise stenen, nej ikke tisse på gulvet, nej ikke gnave i listen osv. Hun er kær, men lidt af en opgave. Til gengæld er det en fornøjelse at se Tayson være verdens bedste storebror og lege med hende i timevis. De to kan tumle og knurre og gø og og tumle lidt mere i evigheder. Han er god til at lade hende vinde trækketov-legene og han smider sig på ryggen og lader hende kravle rundt ovenpå sig og lader hende bide sig i halsen og kæberne. Han er en god dreng.

Nå men tilbage til opskrifterne, nu nærmer påsken sig og så kan du jo meget passende lave denne påske pavlova til den næste store påskefrokost.