Hvid jul og Covid-19

Hvid jul og Covid-19

December starter jo meget godt med masser af sne, ligesom det skal være. Der er nu noget hyggeligt over at bo på landet og bare kunne se hvide marker og snedækkede træer så langt øjet rækker. Lidt mere spændende er det at skulle køre i, sneskraberne kommer ikke så langt ud på landet. Det betyder også, at vi skal være ekstra opmærksomme på vores dyr herude. Vi må sørge for at hønsenes vand ikke fryser til og at de hele tiden har mad nok, det samme gælder køerne. Og så skal vi i gang med at fodre alle de små fugle i haven.

Jeg har hidtil været noget julestresset i år, jeg er bagud med julegaverne, julebagningen, konfektlavningen og pyntningen. Jeg begynder så småt at få indhentet nogle af tingene, pynten er da i hvert fald kommet op. At alle mine andre planer er nu lidt skudt i sænk af, at jeg i går fik besked om at min corona-test var positiv. Det betyder ingen udstilling med mindstehunden i weekenden, ingen julebagning og konfektlavning, ingen julefrokost med kollegerne næste weekend og min eksamen på onsdag må klares online. Okay, så slipper jeg for at køre helt til Aalborg for en halv times eksamen, men alligevel. Indtil videre er der ikke mange symptomer, jeg er lidt snottet og hoster, men hvem gør ikke det på denne tid af året.
Heldigvis havde jeg slæbt computeren med hjem fra arbejde, så jeg kan stadig passe mit kontor-job. Det kniber så lidt med mit fitness-job, der må jeg holde mig væk, indtil jeg har været symptomfri i 48 timer. Men nu må jeg få det bedste ud af det og glæde mig over, at jeg bare er lidt snottet.

Heldigvis har jeg allerede gode julebage-opskrifter på lager, så dem skal vi have gang i. Vi starter med en fantastisk børnevenlig opskrift. Sugar cookies som vi kender dem fra alle julefilmene. Nemme småkager, der skal pyntes med glasur og krymmel i vilde mængder. Min nevø og yngste niece elskede det, vi voksne blev enige om, at de skulle have lov selv at spise de fine kager 🙂

Sugar cookies