Januar er snart forbi

Januar er snart forbi

Selvom jeg tilbringer alle mine dage herhjemme på gården lige nu, så synes jeg alligevel tiden flyver af sted. Lige om lidt er januar forbi, februar er på vej og jeg kan se frem til en uge i sommerhus med familien i uge 7.

Jeg er også allerede begyndt at se frem til foråret og arbejdet i køkkenhaven og er så småt begyndt at planlægge, hvad der skal plantes og prøves af i år. Jeg har en vild plan om rosenkål bl.a.

En anden plan er at udvide hønsegården endnu engang. Planen var, at vi ville have omkring 8 høns og en hane. Vi har på nuværende tidspunkt 28 fjerkræ i alt, hovedsageligt høns og en lille håndfuld haner. Så vi har brug for mere plads og vil derfor udvide hønsegården med yderligere en god stor sektion. Især fordi vi planlægger at begynde udrugningen af årets første kyllinger omkring uge 8. Vi planlægger så også at kappe et par hanehoveder på lørdag, så vi kan lave suppe og tarteletter og vi forhåbentligt kan undgå hanegal i stereo kl. alt-for-tidligt hver morgen.

Og så venter vi naturligvis også på kalve, forhåbentligt til marts. Og vi går lige nu og afventer Gabbys næste løbetid, så hun kan blive parret og vi kan få hvalpe. Vi har netop i dag fået godkendt vores kennelnavn og kan nu præsentere Vom Hause Calm. Vores liv er lige nu fyldt med nye kapitler, som jeg aldrig havde forestillet mig i min vildeste fantasi, skulle ske for os. Men sådan går det, når man har travlt med at planlægge fremtiden, så tager livet nogle sving, man ikke havde forudset.

Nå ja, hvis I ikke allerede har set det, så gå lige ind og tjek min mands nye facebook side CM Hobby, hvor I kan se hans flotte skåle og træarbejde. Jeg synes personligt, at han er pisse dygtig, men nu er jeg måske ikke lige den mest objektive til at lave den vurdering.

Shepherds pie med sweet potatoes