Corona-dagbog dag 32

Corona-dagbog dag 32

Jeg har nu været hjemsendt i 32 dage, og det ser jo ud til at fortsætte lidt endnu. Arbejdsmareridtene er nu begyndt at sætte ind, jeg havde den mærkeligste drøm om fitness centret i nat, det var ikke en god nat.

I dag er jeg også vendt tilbage til skolebænken, jeg er nu begyndt på næste diplomfag. Og allerede nu synes jeg, at det fungerer meget bedre end sidste gang. Enten fordi jeg er mere klar til uddannelse og indstillet på det, eller også fordi den her underviser allerede virker meget mere levende og kræver vores involvering langt mere.

Ud over det, sker der altså ikke meget her på gården. Vi går og venter på foråret, vi venter på at kunne sætte gang i udrugning af næste vinters høns til fryseren, vi venter på at køerne kælver og vi venter på at Gabby kommer i løbetid, så vi kan få hvalpe 🙂 Altså en masse ventetid.
Vi følger naturligvis også Mette Frederiksens anbefalinger, så langt vi nu kan. Det er langt hen ad vejen meget nemt, når man bor så langt ude på landet, her kommer ikke så mange mennesker. Jeg ser frem til en gåtur med to gode veninder på lørdag, vi gik også sidste lørdag og fik luft for vores isolations-kuller. Og så ser jeg frem til vinterferien i uge 7, hvor vi skal i sommerhus med hele min søskendeflok, min far og vores familier. Vi gør det hvert andet år og jeg ser i den grad frem til det.

I dag bestemte jeg mig for at dele en ny opskrift på kanel-kringle med jer, mest fordi jeg selv skal bruge den i eftermiddag, så vi har kage klar til i morgen, hvor en af min mands kammerater kigger forbi. Kage skal der til. Jeg havde faktisk ikke troet, jeg ville kunne lide denne her, fordi der er marcipan i, men den smager helt enormt godt, er hurtig at lave og forsvinder hurtigt igen.

Kanel-kringler med marcipan