Første uge af 2021. Hmm…..

Første uge af 2021. Hmm…..

Jeg ved ikke med jer, men det er som om jeg synes 2021 starter lige så forskruet som 2020. Verden er stadig fuldstændig gået af lave. Lad os håbe det snart vender og i mellemtiden må vi kigge på de små ting i hverdagen, som vi kan glæde os over. Som sneen f.eks. Her hos os bliver alle lidt kulrede i sneen, hundene får en hjerneblødning, jeg jubler som et lille barn, selv køerne dansede rundt på marken og så helt forårskåde ud. Hønsene er vist de eneste, der ikke helt deler vi andres entusiasme.

Lige nu har det nok stadig lidt lange udsigter, det med at komme tilbage på kontoret og tilbage i Fitness World, så for at holde mig i gang, går jeg en lang tur hver dag med Tayson. Man kan godt trænge til at komme ud og få noget frisk luft, når der kun er ti meter fra sengen og ind til kontoret.

Men nu hvor sneen er kommet, så skal vi også have kigget på noget suppe 😊
I dag skal vi se, hvordan vi bruger andeskroget og resterne af kødet, når man kun er to mennesker og har tilberedt en hel and. Jeg kan godt lide at få and med sovn, brune kartofler, hvide kartofler og rødkål, men det virker lidt voldsomt, når vi kun er to. Så det er jo med at finde god brug af resterne. Ud over duck pot pie er det her absolut en vinder. Jeg ved ikke engang, hvilken af de to opskrifter, der er min favorit, men jeg ved, at jeg har rester i fryseren til begge dele plus en hel and mere. Så kom bare an vinter!
Og nu hvor vi alle er sendt hjem eller arbejder hjemmefra, så har du god tid til at sætte den her suppe i gang i din frokostpause.

PS: jeg tror endda næsten, at den faktisk måske er lidt sund i det, den her suppe. Bonus i januar 😆

Duck noodle soup