Godt nytår

Godt nytår

Jeg håber alle kom godt og trygt ind i det nye år. Herhjemme sad vi bare Claus og mig, hundene, kattene og alle de andre dyr på gården. Vi fik forelskede hummerhaler til forret, en opskrift fra Kirsten Hüttemeier og denne gang var jeg ikke lige så imponeret, som jeg var over hendes brunkager. Derefter fik vi oksemørbrad, hasselbagte kartofler og en salat med rosenkål, butternut squash, tranebær og græskarkerner. Desserten skulle have været Ben & Jerry’s is, men vi var ærligt talt for mætte. Til gengæld spillede vi 500 og jeg tabte flot i hele fire omgange. Vi fik dog klemt lidt kransekage ned til midnat, kyssede hinanden, ønskede hinanden godt nytår og gik dererfter i seng. Det var vildt 🙂

Jeg har brugt de sidste to dage på at få indhentet en masse opskrifter, de lå og ventede på at blive skrevet rent. Den jeg deler med jer her, var den sidste jeg blev færdig med i går, og den er en vinder. Så snart jeg er færdig med at dele her, går jeg i køkkenet og går i gang med at lave den igen, så vi kan tage den med ned til mine svigerforældre i eftermiddag.

Nu er det jo et nytår og jeg starter naturligvis året ud med alle de bedste intentioner. Så morgenmaden var en sund smoothie lavet på skyr, mælk og frossen frugt i min nye blender. Senere skal jeg ud at gå en lang tur med min lillebror, vi skal se om ikke vi kan nå 10.000 skridt i gennemsnit pr. dag og gerne så mange dage som muligt. At lave løfte om at nå 10.000 om dagen hver dag i år er vist lige naivt nok. Men så længe mit fitness center, mit andet hjem, stadig er lukket, så må jeg finde en anden måde at bevæge mig på. Og hvis vi skal være helt ærlige, så kunne vist både lillebror og jeg godt tåle, at tabe os lidt.

Så altså, sund smoothie, så ud og bage kanelsnegle, en god lang gåtur, så spise kanelsnegle og så forhåbentligt en sund-ish aftensmad. Så er der nok balance i tingene.

Godt nytår

Kanelsnegle -Neurotic Mom