Der er gået kage i den

Der er gået kage i den

Det har været en lang weekend. En meget lang weekend. Jeg startede i går med at stå op kl. før Fanden får sko på, for at køre til Herning og træne med min søde Fitness World kollega Freja. Efter 3 timers hård træning, 1600 forbrændte kalorier og et tiltrængt bad, fik jeg handlet ind og kørte hjem for at begynde på Thanksgiving bagerierne. I går fik jeg bagt de første 4 bundt cakes og i dag er jeg så fortsat med yderligere 3 bundt cakes og 3 slags brød. Thanksgiving kræver stor forberedelse og masser af tid.

2 af de mange bundt cakes, skal med på arbejde i morgen i anledning af…… at det er mandag, og øh…. at jeg gerne ville have kage med og…. nu var jeg jo alligevel lige i gang med at bage, så 🙂 Den ene af kagerne er specielt sammensat og lavet til min kollega Chanett. Hun fyldte 25  i går – STORT TILLYKKE – og som den yngste medarbejder i teamet, ja faktisk på hele Jobcenteret, så bliver hun efterhånden ofte set som “lillesøsteren” og derfor også forkælet lidt ekstra.

I starten var jeg ikke begejstret for Chanett, jeg syntes hun var for ung og jeg var på forhånd irriteret over de barselsorlover, hun med tiden, måske, skal have. Men Chanett er faktisk helt okay, hun er dygtig, lytter, lærer og bedst af alt, hun stiller ikke spørgsmålstegn ved min måde at gøre tingene på. Hun er klog nok til at vide, at selvom min metode ikke giver mening for hende, så er den vigtig for mig, og da jeg har et meget firkantet, ikke-omstillingsparat hoved, er det bedst ikke at forsøge at ændre på hverken mig eller min måde at gøre tingene på. Som sagt, en dygtig ung pige.

Så fordi jeg faktisk godt kan lide hende, og fordi jeg godt kan lide at gøre mine kolleger glade, og fordi hun lige er blevet 25 år, så har jeg bagt den her kage specielt til hende. Jeg håber hun bliver glad 🙂

Chanett’s Cocio kage med Nutella glaze