Thanksgiving dagen derpå

Thanksgiving dagen derpå

I går fejrede vi Thanksgiving med hele familien og i dag er vi totalt tappet for energi her i huset. Vi snyder jo lidt og holder Thanksgiving på en helt forkert dato hvert år, til gengæld gør vi alt hvad vi kan, for at gøre det så autentisk som muligt. Jeg nyder forberedelserne, jeg elsker at lave listerne og pynten og bordkortene og aktiviteter for ungerne osv. Jeg elsker at tage min kalkunhat Ferdinand på og tage ud og handle med min mor og jeg elsker særligt folks overraskede ansigtsudtryk, når de ser en voksen kvinde med kalkunhat, der står midt i Bilka og råber GOBBLE.

Jeg elsker at bruge en hel dag på at lave mad med min mor, også selvom vi efterhånden er blevet så effektive, at vi nu kan klare det på en halv dag. Jeg elsker at dække borde og gøre klar på selve dagen og så elsker jeg at tage imod hele familien. Men det øjeblik jeg elsker allermest, er når alle har fyldt deres tallerkner og har sat sig ned og i stilhed begynder at nyde maden. Dét er øjeblikket, hvor jeg kigger rundt på dem alle og glædes over, at det igen i år lykkedes os at samle hele familien til flere timer med hygge, samvær, kage, god mad og mere hygge.

I år havde jeg opsat en kasse til mobiltelefoner, for jeg synes virkelig, det er vigtigt, at vi stadig kan finde ud af at sidde og snakke, hygge og være sammen uden elektronik. Og særligt de unge mennesker oplever jeg ofte, have meget travlt med at sidde med deres telefoner og glo videoer, i stedet for at snakke sammen og lave ting sammen. Det var en kæmpe succes, at fjerne telefonerne fra selskabet. Det eneste øjeblik, hvor vi manglede telefonerne, var da vi ikke kunne huske navnet på den 4. Ninja Turtles. Det viser måske også bare, hvor meget man har vænnet sig til, blot at Google sig til alle svar, i stedet for selv at tænke og huske og snakke om det. Det tog lidt tid, men vi kom frem til svaret til sidst. Har du også siddet nu og gennemgået dem, uden at komme i tanke om den sidste? Det er Leonardo.

Brødet jeg deler med jer i dag var yderst efterspurgt i går, mange spurgte til opskriften, så den kommer her. Det var altså også super godt.

Pull apart brød med hvidløg og parmesan