Travl uge, ømme muskler

Travl uge, ømme muskler

Halløj igen, længe siden. Eller, det er da i hvert fald en hel uge siden sidst. Jeg har haft mig en travl uge, selvom Thanksgiving er overstået for vores vedkommende, så har jeg ikke fået mindre at lave. Arbejdet har fyldt en del i denne uge, og siden jeg nu har to arbejdsgivere, så er der ikke mindre travlt. Teknisk set er jeg ikke begyndt at arbejde ved Fitness World endnu, men derfor skal jeg jo stadig forberede mig og være klar. Så jeg har brugt en del tid i denne uge på træning, bl.a. på at træne sammen med min skønne kollega Freja, så vi kan være klar til at undervise. Samtidig har Papirfabrikken også haft et event – Workout for Water – hvor vi trænede totalt igennem i fredags. Det betød, at min stakkels krop havde ondt i helt nye muskler hele lørdag, og jeg må indrømme, at det bestemt ikke var motivationen, der fyldte mig i morges, da jeg tog til ugens sidste træning. Det er godt jeg har hviledag i morgen.

I dag deler jeg to ting med jer, lidt kage fra Thansgiving og nogle søde glas med juletema. Jeg kan varmt anbefale begge dele, sæt i gang 🙂


Banana bundt cake

Juleglas