Min sidste feriedag

Min sidste feriedag

I dag er min sidste feriedag i denne omgang af min sommerferie. Jeg har fået brugt ferien på at sylte en masse, og jeg forventer også at weekenden skal bruges på lidt syltning. Jeg har i hvert fald nogle gevaldigt store asier i drivhuset, der snart skal kigges på.
Ud over syltning har jeg naturligvis også trænet, jeg kan jo ikke helt holde ferie fra det hele. Og jeg er faktisk også næsten på vej ud af døren i dette sekund, jeg skal til Silkeborg og undervise i to hold i dag. Det er ved at være lidt hårdt for mig, jeg kan mærke min krop er blevet presset til sit yderste og lidt til de sidste 3 uger. Forhåbentligt falder det mere til ro igen, når alle mine kolleger kommer tilbage til centrene igen, så kan jeg begynde at skrue lidt end for træningen igen.

Aftensmaden i dag står på panini, det ser jeg frem til. Vores favorit med skinke, ost, rød peberfrugt og basilikum (du finder opskriften her)

De to opskrifter du får herunder fik vi så sent som i sidste uge. Vi er blevet så vilde med salaten, at vi ind i mellem sætter den på menuen flere gange i løbet af en uge. Den ligger på en stærk delt førsteplads med panzanellaen.

Bulgursalat

 Ørred med citron-smør sauce