Sidder bare her og sveder

Sidder bare her og sveder

Så kom sommeren endelig, og jeg sidder helt stille og kampsveder. Normalt har jeg ikke noget imod at svede, men jeg synes klart bedst om det, når det er fordi jeg tonser rundt i holdsalen og har en fest med deltagerne. Det her med bare at sidde og svede, det er jeg på ingen måde fan af. Men man må jo ikke klage, endelig ser sommeren ud til at vende retur, mine bier har virkelig travlt med at hente pollen og nektar og lave honning til os, min køkkenhave ser ud til endelig at komme efter det og ting begynder for alvor at gro. Selv drivhuset har leveret de første agurker og de smager altså bare bedre, end dem fra butikkerne. Men behøver det være SÅ varmt altså?!

Livet går videre på gården, hvalpene er så småt ved at være klar til at flytte hjemmefra, de første begynder at flytte på mandag (1. juli). I dag har der været hvalpetest, så vi kan matche hvalpene med de forskellige købere ud fra hvad de ønsker af hvalpen og hvordan deres familie ser ud. Det er altid spændende, desværre var jeg ikke selv hjemme til at se det, men jeg kan se resultatet og det ser nogenlunde ud, som vi selv havde tænkt det. Jeg tror særligt Tayson glæder sig til, at de små snart flytter hjemmefra, så han kan få hele huset for sig selv igen. han er ikke voldsomt begejstret for de små, men han er jo også ved at være en ældre hund.

I dag skal jeg for en gangs skyld ikke træne – selvom jeg sveder ca. lige så meget ved bare at sidde stille – men til gengæld får jeg besøg af en veninde til aftensmad. Hun ved det ikke endnu, men vi skal have panini med kylling og abrikossauce, en af mine absolutte favoritter. Nemt, enkelt og lækkert her i sommervarmen. Og så tager den ikke forfærdelig lang tid at lave, så vi har masser af tid til at sidde og snakke og bare hygge os. Venner og veninder som hende, er en af de mange positive ting, jeg har fået ud af min træning gennem årene. Masser af nye venskaber, skønne mennesker, der bakker op, hepper og fejrer med hinanden, men som også er der, når livet nogle gange er tungt. Det er den slags venskaber, der er vigtige for mig. At svede en hel time sammen med dem i holdsalen, gør mig glad. Og at kunne nyde socialt samvær med dem uden for holdsalen er prikken over i’et.

Nu skal alt jo ikke handle om sved, hundehvalpe og venskaber i dag. Der er selvfølgelig også en ny opskrift på programmet. Vi fik den her lige så sent som i sidste uge, og det er altså en vinder. Du skal ikke tænke på kalorietallet i den, det tror jeg ikke vil være godt. Men for dælen den smager godt og så må vi jo bare tage en time ekstra i fitness centret, så der er plads til det.

Southwest chicken alfredo