Weekend = arbejdstid på gården

Weekend = arbejdstid på gården

Så står weekenden for døren og for os på gården betyder det endnu en weekend med masser af opgaver og arbejde. I denne weekend skal vi have gravet gamle rødder op, samt flyttet mine tre store æbletræer, der skal fyldes et hul, der skal fjernes en vold, der skal graves en rende til nogle vandrør og ind i mellem skal vi også have lidt at spise. I weekender står den ofte på nem mad, så lørdag står den på hjemmelavet pizza og søndag laver jeg en omgang pulled pork i min slowcooker. Nu er det vist også snart tid til, at jeg begynder at dele opskrifter med jer fra vores slowcooker.

Denne weekend er også weekenden hvor jeg håber at skulle lære, at køre en minigraver 🙂 Jeg elsker at være flyttet på landet, jeg får lov at prøve og at lære så mange ting 🙂 Og jeg er blevet ret dygtig til at styre en motorsav, uden at komme til skade. Jeg kan dog endnu ikke selv starte den, jeg har ikke fanget den der mandeteknik, hvor den nærmest kastes væk fra dig samtidig med at der hives i snoren. Men jeg kan sgu finde ud af at save væltede træer i mindre stykker, så hele skidtet kan brændes af. Sådan kommer vi nemlig af med haveaffald herude.

Og så har min skønne mand købt gummistøvler til mig. Jeg har ikke haft gummistøvler siden jeg var barn, og jeg er bare så glad for dem. Jeg glæder mig helt til at drøne rundt i haven og på marken hele weekenden i gummistøvler 🙂 Det er de små ting i livet 🙂

Hele arbejdet går ud på at få lagt en stor del af den gamle hundegård om, så der kan være køkkenhave i den ene del, mens den anden del delvist lægges til haven og så bliver der også lige plads til en hønsegård og et hønsehus. Jeg glæder mig sådan til næste år, hvor jeg gerne skulle have en velfungerende køkkenhave, samt egne høns. Det siger vist sig selv, at jeg trives herude på landet 🙂

I onsdags mindede min søde kollega mig om, at det var min tur til at have kage med torsdag. Så ud over at lave en hurtig cranberry pie, så måtte jeg også lige have afprøvet nogle nye cookies til Thanksgiving til ungerne. De er godkendt, skal jeg lige hilse at sige.

Chocolate brownie cookies