Dagen før dagen

Dagen før dagen

Det er dagen før dagen og det ser ud til, at vi får en hvid jul i år. Om jeg er begejstret som et lille barn, jo det tror jeg nok godt, du kan regne med. Ovenpå de sidste to års covid-19 og aflysninger og restriktioner og smitte og isolation og hjemmearbejde, så vil en hvid jul simpelthen være guld værd. Vi trænger til det. Vi har brug for det. Vi kræver det. Hvid jul, lækker julemad, godt selskab og Disney’s juleshow kl. 16 i morgen på DR1. Så kræver jeg faktisk ikke meget mere af en juleaften.

Sidste år så jeg en opskrift på grydebrød og bestemte mig for, at jeg var nødt til at ønske mig en gryde til det. Så det fik jeg. Og siden da har jeg bagt masser af grydebrød, men denne her vender jeg tilbage til hver gang. Jeg kan tilpasse den lige som det passer mig og den er altså helt fantastisk nem og lækker.

Så hvis du mangler et sidste øjebliks juleønske, eller du skal ud og bytte nogle gaver efter jul, så sæt lige sådan en støbejernsgryde på listen.

Grydebrød med cheddar og chili