Juleferie

Juleferie

Så er julefreden ved at sænke sig, vi er klar til jul, alle gaver er i hus, der er handlet stort ind, så vi næsten kan undgå at skulle forlade gården før efter nytår og jeg har fyldt kalenderen op med nye opskrifter, der skal afprøves. Blandt andet noget, der hedder Hillbilly rolls, det lyder jo lige som noget for os.

På gården går det stille og roligt, køerne bliver tykkere, vi skal snart have slagtet næste omgang høns, Ponjo er stadig ikke tilfreds med familieforøgelsen.
I går skete der desværre det, der bare ikke må ske. Vi mistede den ene af vores nye killinger, Milo. Milo har haft meget svært ved at forstå personlige grænser, han var ekstremt nysgerrig, havde ingen frygt i livet og forstod ikke et hint. Og da han i går forsøgte at smage på Gabbys snack og ikke lyttede, da hun knurrede af ham, valgte hun at give ham en advarsel. Desværre for sådan en lille killing, så kan en advarsel fra en rottweiler altså være livsfarlig og Gabby kom desværre til at knække nakken på Milo. Hun ved ikke selv, hvad hun har gjort, det gik heldigvis stærkt og vi fjernede liget, før hun blev færdig med sin snack. Oskar går nu rundt og mangler en legekammerat og det ser ikke ud til at Ponjo er helt tosset med at ville påtage sig rollen. Så nu ser vi tiden an og hvis det bliver det helt store kattejammer, må vi jo en tur forbi internatet igen.

Som sagt, Gabby ved heldigvis ikke, hvad hun har gjort, Oskar ved ikke, at det er hendes skyld Milo mangler og Gabby har i dag sørget for at vaske Oskar og har også sovet middagslur med ham. Og nu ved vi, at når Gabby ikke vil dele, så vil hun virkelig ikke dele!

Nå men, vi er her jo for madens skyld. Og jeg har for nyligt fået skylden for, at en ven har været nødt til at købe en slowcooker, så jeg har fået besked på at komme med nogle opskrifter. Så her er i dag en opskrift på kyllingelår i slowcooker og sweets and beets som tilbehør. Claus planlægger at afprøve en risengrød i slowcookeren i morgen, og vi skal have lasagne lige efter jul i den. Og så er jeg spændt, for jeg har fået en airfryer af Fitness World i julegave, den skulle gerne komme til februar, så jeg skal have fundet en masse opskrifter til den også.

Kyllingelår

Sweets and beets