Lockdown 2.0

Lockdown 2.0

Så er vi i gang igen. Eller, det er vi jo faktisk ikke, vi er sendt hjem igen. Fra både det ene og det andet job. Mit kontorjob klarer jeg glimrende herhjemmefra med stor hjælp fra killingerne, der synes det sjoveste i verden er at trække i ledningerne, lægge sig på mine papirer og vade hen over tastaturet. Men de er jo også meget søde.

Fitness-jobbet er på pause og nu må vi se, om vi kommer i gang d. 4. januar som håbet, men jeg tror det ikke. Lige nu sidder vi og venter på dagens pressemøde kl. 18 og krydser fingre, men jeg tvivler stærkt på, at det “bare er 3 uger, vi kan nøjes med. Det er en lidt mærkelig følelse at sidde med. I dag skulle jeg have haft mit sidste hold i Viborg for i år, vi skulle have hygget og grint og spist hjemmebag, men sådan blev det jo ikke. Til gengæld så går jeg for alvor på ferie, når jeg går på ferie på fredag. Normalt har jeg kun ferie fra det ene job, men denne gang har jeg ferie sådan rigtigt, uden at skulle ud og træne hver dag 🙂 Helt ærligt, så glæder jeg mig lidt til sådan en rigtig ferie i år.

Dagens ret er duck pot pie lavet på rester af and. Jeg tænkte, at nu er det jo snart jul og vi kender alle nogen, der laver mad som om hele Westjylland kom til spisning juleaften, selvom vi kun bliver 4. Og vi ved, der kommer til at være mad nok til evigheder. Risalamande til morgenmad d. 25. er en favorit ved både min mand og min mor. Flæskestegen kan bruges til flæskestegssandwich eller pålæg. Men hvad gør man med resterne fra anden / kalkunen / gåsen? Man laver da duck pot pie. Jeg er helt sikker på, at I sagtens kan bruge rester af gås eller kalkun i denne tærte, hvis det er det, I spiser juleaften. På denne måde bliver man ikke helt så træt af julemadsresterne 🙂

Duck pot pie