Julekage-kampen 2018

Julekage-kampen 2018

Der er blevet bagt lidt mere julegodter i denne weekend fordi
1) jeg troede ikke jeg havde nok og
2) jeg havde lyst og
3) jeg blev bedt om at afprøve plumkage

Så I kan jo nok se, jeg blev nødt til at bage lidt mere. Men nu er det også slut for i år, nu kan min ryg ikke klare mere julebagning, mit kageskab er totalt proppet og min mand siger stop (hvorefter han kom hjem med 2 kg. sukker her til aften, for han tænkte, jeg måske var ved at løbe tør, såå….)

Jeg har nu afprøvet to forskellige plumkager med 106 års forskel. Og her i huset er der altså en klar vinder, her går sejren til de gode gamle dage. Men derfor skal det ikke afholde dig fra at afprøve den nutidige opskrift, det kan jo ske, den falder mere i din smag 🙂

Jeg forventer forresten at kunne præsentere et nyt menupunkt i den kommende uge, jeg håber at kunne samle alle julekagerne under deres helt eget punkt under Højtider. Det synes jeg ligesom er passende efterhånden, nu hvor jeg har samlet mig så mange juleopskrifter sammen. Så hvis du næste weekend ikke kan finde den opskrift, du lige havde bestemt dig for at prøve, så kig under Højtider og se om ikke, den er flyttet over i Julens bagværk.

Her får du i første omgang to plumkager og så vil jeg smække benene op, når jeg lige har puttet glasur på et par boysenbær sweet rolls, der står og venter på at blive spist.

Engelsk plumkage anno 2018 og Engelsk plumkage anno 1912